Moiq.

Iltatervehdys täs vaa. Pikkune tarina täs viel :DD mut ei iha heti. Juh, tänää aion valvoo klo 03.00 asti. Ja nukun taas aamulla pitkään.
Täs piqqune tarina:

Olipa kerran eräs henkilö, nimeltä Elina. Hänellä oli paljon ystäviä. Eräänä päivänä Elina, ja hänen bestiksensä Ulla lähtivät kävelylle. Kun Ulla huomasi puussa jonkun omituisen jutun, hän pyysi Elinaa katsomaan, mutta Elina ei tullut, sillä hänellä oli muuta tekemistä. Ulla jäi sinne istumaan. Häntä alkoi itkettää.
Elina juoksi Ullan luokse ja pyysi tätä mukaan, mutta Ulla ei taas suostunut tulla. Elina kävi maahan ja itki. Ja mietti mielessä : "Ai niin. Minähän en tullut Ullan juttua katsomaan, kun hän pyysi minua, niin hän ei nyt tullut minun juttuani katsomaan." Elina nousi ylös ja pyysi anteeksi. Ulla mietti, antaisiko Elinalle anteeksi. Lopulta Ulla sanoi: "En ole enään sinun kaverisi!" ja lähti juoksemaan kohti kotia. Ja Elina kävi istumaan kivelle, jossa Ulla oli istunut. Elina alkoi itkeä ja kaiveli yhtä kuvaa taskusta. Hän löysi vihdoin sen. Hän ja Ulla olivat vierekkäin onnellisen näköisinä siinä kuvassa. Elinaa alkoi itkettää enemmän. Elina lopulta juoksi kotiin, ei kertonut mitään äidille tapahtumasta. Hän meni suoraan itku kurkussa nukkumaan klo. 19.30. Ulla mietti teoistaan kotona. Vuoden kuluttua Ulla juoksi vihdoin Elinan ovelle, soitti ovikelloa, ja sanoi: "Ollaan kavereita, jooko taas!" "Joo." Elina vastasi, ja he lähtivät iloisina juosten ulos. Loppu.

Kumpi sinun mielestäsi on syyllinen tuohon? Vastaa kommenteihin.

ÄLÄ KOPIOI / MATKI / TEE SAMAN TYYLISTÄ TARINAA